Programma2023-01-24T13:46:06+00:00

Word Fit Addict programma

Na het volgen van dit 12-weekse programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw eigen gezonde leefstijl te ontwikkelen. Je ervaart een fitter en gezonder lichaam, een fijne balans en je kunt weer volledig jezelf zijn.

Al jaren vecht je tegen je overtollige kilo’s. Je weet dat je veel lekkerder in je vel zou zitten als je gezonder zou leven, maar wat je ook doet, je lijkt vast te zitten in een vicieuze cirkel. Je voelt je schuldig: waarom lukt het keer op keer niet? Keer op keer doe je een nieuwe poging, maar het levert je niets op. Sterker nog, het kost je alleen maar energie. Wat je nu doet is niet vol te houden en je voelt je machteloos.

Door keer op keer streng te diëten zonder blijvend resultaat heeft jouw vertrouwen een flinke klap gekregen. Je weet dat een dieet niet werkt, maar je hebt ook geen flauw idee hoe het anders kan. Jouw huidige manier van leven heeft niet alleen impact op hoe je eruit ziet, maar heeft ook een negatief effect op je gezondheid, het dagelijks leven en jouw mindset.

Jouw prioriteiten, persoonlijke overtuigingen, angsten en twijfels werken jou continu tegen. Ze zorgen ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet, waardoor je helemaal geen actie meer onderneemt. Je mist de juiste kennis, balans en doorzettingsvermogen om je doelen te kunnen behalen en het irriteert je mateloos dat je het maar niet kunt volhouden.

Herkenbaar?

 • Je doet regelmatig een nieuwe poging om een einde te maken aan overtollige kilo’s maar keer op keer val je terug, ervaar je het jo-jo effect of zijn de resultaten slechts tijdelijk.

 • Je bent je er bewust van dat een dieet niet werkt en wilt een gezondere leefstijl opbouwen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

 • Het volhouden is voor jou een grote uitdaging. Je begint met goede moed, maar al gauw val je terug in je oude gewoontes en ben je terug bij af.

 • Je weet dat het anders moet, maar je voelt je al snel overweldigd waardoor je helemaal geen actie meer onderneemt.

 • Jouw relatie met eten is niet wat het zou moeten zijn. Je labelt voeding als ‘goed’ en ‘slecht’, kunt geen maat houden en merkt dat de balans vaak zoek is: een handje chips wordt al gauw een hele zak.

 • Emotie eten en/of eetbuien werken je continu tegen en je lijkt er maar geen grip op te kunnen krijgen. Dit frustreert je enorm.

 • Je probeert alles in één keer perfect te doen, waardoor je doorslaat, obsessief wordt, leeft met ontelbare restricties en uiteindelijk alles doet wat je jezelf verboden hebt.

 • Het zwart wit denken zit jou enorm in de weg: “Ik begin morgen wel weer, vandaag is toch al verpest.”

 • In het weekend gaat het vaak mis. Door de gezelligheid laat jouw wilskracht je in de steek en is het lastiger om de juiste keuzes te maken.

 • Je weet dat het anders moet en voelt de drang en power in jezelf om jouw leefstijl nu écht om te gooien. Je wilt er volledig voor gaan.

Maar dit hoeft niet zo te zijn. Een gezonde leefstijl is opgebouwd uit goede gewoontes, de juiste kennis en een positieve mindset. En dat kan ik je allemaal leren!

Hi, ik ben Louella en ik ga jou helpen!

Ook ik heb enorm last gehad van mijn overgewicht en ongezonde manier van leven. Ik rookte, dronk veel alcohol en deed nooit aan sport. Na veel pogingen zonder resultaat, wist ik dat het anders moest. Ik ging aan de slag met een gezonde leefstijl en binnen 1,5 jaar was ik 30 kilo kwijt. Mijn verhaal deelde ik op mijn platform Fit Addict en door middel van mijn informatieve blogs, vlogs en podcasts wist ik duizenden vrouwen te inspireren om ook in actie te komen. Inmiddels ben ik al 8 jaar ervaringsdeskundige, schreef ik mijn ebook ‘Make It Fit’, gaf presentaties op de Nationale Gezondheidsbeurs en ontwikkelde het ‘Word Fit Addict’ programma om nog meer vrouwen te helpen om ook een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Dit ga je leren:

 • Gericht naar jezelf en de huidige situatie te kijken zodat je weet waar je nu staat en wat wel en wat niet voor jou werkt.

 • Wat de echte kern en drijfveer achter jouw droom is en ontdekt hoe je deze kunt inzetten om motivatie aan te wakkeren en in te zetten als ijzersterke kracht.

 • Welke beperkende overtuigingen en gedachtepatronen er bij jou spelen en hoe je deze kunt ombuigen zodat ze je niet langer kunnen weerhouden van het behalen van jouw doelen.

 • De ultieme basiskennis over mindset, voeding en beweging die je nodig hebt om volledig op eigen benen te kunnen staan. “Ik kan je een vis geven, maar leren vissen is beter.”

 • Hoe je jouw eigen regels maakt die volledig passen bij jou als persoon en jouw leven.

 • Welke waardevolle rol plannen speelt en hoe je dit kunt inzetten om jouw nieuwe leefstijl nét wat makkelijker te maken.

 • Je ontdekt hoe je jouw relatie met voeding in balans kunt brengen en hoe je omgaat met emotie eten en eetbuien. Nooit meer stress, spijt of schuld omtrent eten!

 • Hoe je een einde maakt aan slechte gewoontes en hoe je nieuwe goede gewoontes kunt ontwikkelen.

 • Hoe je een concreet plan van aanpak kunt opstellen zodat je je niet langer overweldigd voelt, maar juist zin krijgt om aan de slag te gaan met haalbare doelen.

 • Hoe je jezelf kunt trainen om discipline en doorzettingsvermogen te ontwikkelen waardoor je consistent actie blijft ondernemen en week na week gemotiveerd blijft.

 • Hoe je kunt omgaan met tegenslagen, de ‘alles of niets’ mindset en zwart wit denken waardoor deze voor je gaan werken in plaats van tegen je.

Na het volgen van het Word Fit Addict programma kom je lekker in je vel waardoor je weer volledig jezelf kunt zijn. Je ervaart meer rust in jouw mindset, voeding en beweging. Jouw leefstijl kost je niet langer energie, maar gééft energie. Hierdoor ben je in staat om alles uit het leven te halen en al jouw dromen en doelen na te streven.

Ik help je met mijn unieke ‘4 The Win’ Methode

4thewin

Reviews:

Word Fit Addict

van €339 nu voor €149,-
Wees er op tijd bij: aantal plekken is beperkt!

 • Toegang tot het programma in de online omgeving
 • Toegang tot de community
 • 12 weken – 4 modules – 17 lessen (te volgen op eigen tempo)
 • 3 uur aan videolessen
 • Fysiek werkboek (92 pagina’s) in hoge kwaliteit, thuisgestuurd
 • Toegang tot het online programma en de community zolang deze bestaat

BONUS 1: Online omgeving waarmee je overal toegang tot het programma hebt.
BONUS 2: Digitale variant van het werkboek om zelf extra te printen of in te laden in een app zodat je hem digitaal kunt invullen. Zo heb je hem altijd bij de hand!
BONUS 3: Waardevolle extra bonus les over zelfliefde + 30 min. video.
BONUS 4: De mogelijkheid om mij persoonlijk vragen te stellen en advies te krijgen via de community binnen de online omgeving of via mail.

Samengevat:

Programma overzicht

12 weken – 4 modules
Na het volgen van dit 12-weekse programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw eigen gezonde leefstijl te ontwikkelen. Je ervaart een fitter en gezonder lichaam, een fijne balans en je kunt weer volledig jezelf zijn. Dit is de fundering voor jouw leven en alles waar je van droomt. We starten rustig op, beginnen bij de basis en van hieruit bouwen we langzaam uit naar de grotere stappen.

Life changing kennis
Ik geef je alle kennis die je nodig hebt om jouw doel te laten slagen. Dit deel ik met je in tekst, video, visuals, werkbladen en het fysieke werkboek zodat alles goed te begrijpen is en je er eenvoudig mee aan de slag kunt. Door mijn 8 jaar als ervaringsdeskundige en mijn kennis als Gewichtsconsulente weet ik als geen ander waar ik over praat. Zo beschik je altijd over de juiste (no-nonsense) evidence based informatie.

Online
Alle content is te volgen in een fijne online omgeving. Geen gedoe met dagen, tijden of afspraken: jij bepaalt waar en wanneer je alles wilt bekijken.

Community
In de besloten community vind je mensen zoals jij die ook bezig zijn met het programma. Je krijgt er de mogelijkheid om vragen te stellen en nieuwe connecties op te bouwen.

Werkboek
Je hebt niets aan kennis zonder actie. Daarom heb ik een werkboek ontwikkeld met concrete opdrachten. Je ontvangt deze digitaal en fysiek, om er zeker van te zijn dat je overgaat tot actie, concrete stappen onderneemt en simpelweg gaat doen.

FAQ:

Hoe werkt de community?2022-12-07T09:07:29+00:00

Heb je vragen, loop je ergens tegenaan of wil je weten hoe het gaat bij de andere deelneemsters? Dan is de community daar de perfecte plek voor. Echter is het wel zo dat het voor- en door de deelneemsters is. Ik kan je dus niet garanderen dat het altijd zal bruisen van activiteit, omdat niet iedereen de behoefte voelt om er berichten te delen. Ik zal daarentegen wel altijd proberen om op alle berichtjes te reageren. Wanneer je direct contact met mij wilt is dat ook mogelijk, dan stuur je mij gewoon een mailtje.

Is het programma alleen voor als je wilt afvallen?2021-06-11T18:53:15+00:00

Word Fit Addict richt zich op het opbouwen van een compleet nieuwe gezondere leefstijl, wat afvallen mogelijk maakt. De voorbeelden zijn gericht op het afvallen, maar omdat de focus op gedragsverandering ligt, is het veel breder in te zetten. Dit maakt de methode ook geschikt voor wanneer je bijvoorbeeld lekkerder in je vel wilt komen, jouw relatie met voeding wilt verbeteren en/of balans wilt vinden.

Hoe lang behoud ik toegang tot het programma?2021-01-25T13:40:05+00:00

Zolang het programma bestaat, behoud je toegang tot alle lessen en de community. Dus ook als de 12 weken voorbij zijn, kan je nog steeds aan de slag met de modules en ideeën uitwisselen met de mede deelnemers in de community! #stokachterdedeur

Wat als ik niet iedere week de content kan bijhouden, mis ik dan iets?2022-12-07T09:08:04+00:00

Dat is geen probleem. Er staan 12 weken voor, maar alle modules en lessen staan altijd ‘open’ dus je kunt het gewoon op je eigen tempo volgen.

Kan ik ook zonder computer meedoen en het via mijn mobiel of tablet volgen?2022-12-07T09:08:45+00:00

Zeker. Het platform is overal beschikbaar. Dus of je nou via computer, mobiel of tablet wilt werken; doe wat bij jou past!

Hoeveel kost het programma?2022-12-07T09:09:09+00:00

Het programma kost 149 euro en dit is inclusief btw. Dus geen extra kosten achteraf, dit is het.

Ik ben de komende tijd niet altijd beschikbaar, kan ik dan wel meedoen?2020-12-28T08:51:30+00:00

Geeft niks! Je krijgt direct toegang tot alle modules en deze toegang behoud je. Dus je kunt eraan werken wanneer je wilt.

Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?2022-12-07T09:10:37+00:00

Houd rekening met grofweg 2 uur per week om de content in je op te nemen en de opdrachten uit te voeren. Echter gaat het ontwikkelen van een leefstijl gepaard met heel veel doen, dus hoe meer tijd en energie je investeert, hoe beter jouw resultaten zullen zijn. Ook is het per persoon verschillend. De één doet er wat langer over dan de ander. Gelukkig is er genoeg tijd en behoud je de toegang, dus geen stress!

Betaal ik voor een besloten Facebook- of Instagram groep?2020-12-28T08:58:58+00:00

Absoluut niet. Ik vind het heel belangrijk dat je kunt werken op een platform waarin je niet wordt afgeleid, zodat al jouw aandacht gaat naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt dus op een besloten omgeving, los van social media.

Hoe werkt het programma?2022-12-07T09:12:08+00:00

Na het volgen van het Word Fit Addict programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw eigen gezonde leefstijl te ontwikkelen. Je ervaart een fitter en gezonder lichaam, een fijne balans en je kunt weer volledig jezelf zijn. Ik help je aan de hand van mijn unieke werkwijze ‘4 The Win.’ De modules zijn opgebouwd uit willen, weten, werken en winnen. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je toegang tot de besloten omgeving, alle modules en de community. In het werkboek vind je een concrete handleiding met alle ins- en outs over hoe de omgeving werkt. Ook heb ik een handige ‘start hier’ pagina waar ik je goed voorbereid en op weg help.

Krijg nu toegang tot het programma.

Ontdek hoe je in 12 weken een gezonde leefstijl opbouwt die zorgt voor een fit lichaam, een relaxte mindset, balans en zelfvertrouwen.

Direct toegang >
Go to Top