Programma2021-10-04T13:38:55+00:00

Word Fit Addict programma

Na het volgen van dit 12-weekse programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw eigen gezonde leefstijl te ontwikkelen. Je ervaart een fitter en gezonder lichaam, een fijne balans en je kunt weer volledig jezelf zijn.

Al jaren vecht je tegen je overtollige kilo’s. Je weet dat je veel lekkerder in je vel zou zitten als je gezonder zou leven, maar wat je ook doet, je lijkt vast te zitten in een vicieuze cirkel. Je voelt je schuldig: waarom lukt het keer op keer niet? Keer op keer doe je een nieuwe poging, maar het levert je niets op. Sterker nog, het kost je alleen maar energie. Wat je nu doet is niet vol te houden en je voelt je machteloos.

Door keer op keer streng te diëten zonder blijvend resultaat heeft jouw vertrouwen een flinke klap gekregen. Je weet dat een dieet niet werkt, maar je hebt ook geen flauw idee hoe het anders kan. Jouw huidige manier van leven heeft niet alleen impact op hoe je eruit ziet, maar heeft ook een negatief effect op je gezondheid, het dagelijks leven en jouw mindset.

Jouw prioriteiten, persoonlijke overtuigingen, angsten en twijfels werken jou continu tegen. Ze zorgen ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet, waardoor je helemaal geen actie meer onderneemt. Je mist de juiste kennis, balans en doorzettingsvermogen om je doelen te kunnen behalen en het irriteert je mateloos dat je het maar niet kunt volhouden.

Herkenbaar?

 • Je doet regelmatig een nieuwe poging om een einde te maken aan overtollige kilo’s maar keer op keer val je terug, ervaar je het jo-jo effect of zijn de resultaten slechts tijdelijk.

 • Je bent je er bewust van dat een dieet niet werkt en wilt een gezondere leefstijl opbouwen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

 • Het volhouden is voor jou een grote uitdaging. Je begint met goede moed, maar al gauw val je terug in je oude gewoontes en ben je terug bij af.

 • Je weet dat het anders moet, maar je voelt je al snel overweldigd waardoor je helemaal geen actie meer onderneemt.

 • Jouw relatie met eten is niet wat het zou moeten zijn. Je labelt voeding als ‘goed’ en ‘slecht’, kunt geen maat houden en merkt dat de balans vaak zoek is: een handje chips wordt al gauw een hele zak.

 • Emotie eten en/of eetbuien werken je continu tegen en je lijkt er maar geen grip op te kunnen krijgen. Dit frustreert je enorm.

 • Je probeert alles in één keer perfect te doen, waardoor je doorslaat, obsessief wordt, leeft met ontelbare restricties en uiteindelijk alles doet wat je jezelf verboden hebt.

 • Het zwart wit denken zit jou enorm in de weg: “Ik begin morgen wel weer, vandaag is toch al verpest.”

 • In het weekend gaat het vaak mis. Door de gezelligheid laat jouw wilskracht je in de steek en is het lastiger om de juiste keuzes te maken.

 • Je mist een ‘stok achter de deur’ en zou veel baat hebben bij een community met gelijkgestemden, zodat je niet het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.

Maar dit hoeft niet zo te zijn! Een gezonde leefstijl is opgebouwd uit goede gewoontes, de juiste kennis en een positieve mindset. En dat kan ik je allemaal leren!

Hi, ik ben Louella en ik ga jou helpen!

Ik ben Gewichtsconsulente en al 7 jaar ervaringsdeskundige. Ook ik heb enorm last gehad van mijn overgewicht en ongezonde manier van leven. Ik rookte, dronk veel alcohol en deed nooit aan sport. Na veel pogingen zonder resultaat, wist ik dat het anders moest. Ik ging aan de slag met een gezonde leefstijl en binnen 1,5 jaar was ik 30 kilo kwijt. Mijn verhaal deelde ik op mijn platform Fit Addict en door middel van mijn informatieve blogs, vlogs en podcasts wist ik duizenden vrouwen te inspireren om ook in actie te komen. Ik schreef mijn ebook ‘Make It Fit’, gaf presentaties op de Nationale Gezondheidsbeurs en ontwikkelde het ‘Word Fit Addict’ programma om nog meer vrouwen te helpen om ook een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Dit ga je leren:

 • Gericht naar jezelf en de huidige situatie te kijken zodat je weet waar je nu staat en wat wel en wat niet voor jou werkt.

 • Wat de echte kern en drijfveer achter jouw droom is en ontdekt hoe je deze kunt inzetten om motivatie aan te wakkeren en in te zetten als ijzersterke kracht.

 • Welke beperkende overtuigingen en gedachtepatronen er bij jou spelen en hoe je deze kunt ombuigen zodat ze je niet langer kunnen weerhouden van het behalen van jouw doelen.

 • De ultieme basiskennis over mindset, voeding en beweging die je nodig hebt om volledig op eigen benen te kunnen staan. “Ik kan je een vis geven, maar leren vissen is beter.”

 • Hoe je jouw eigen regels maakt die volledig passen bij jou als persoon en jouw leven.

 • Welke waardevolle rol plannen speelt en hoe je dit kunt inzetten om jouw nieuwe leefstijl nét wat makkelijker te maken.

 • Je ontdekt hoe je jouw relatie met voeding in balans kunt brengen en hoe je omgaat met emotie eten en eetbuien. Nooit meer stress, spijt of schuld omtrent eten!

 • Hoe je een einde maakt aan slechte gewoontes en hoe je nieuwe goede gewoontes kunt ontwikkelen.

 • Hoe je een concreet plan van aanpak kunt opstellen zodat je je niet langer overweldigd voelt, maar juist zin krijgt om aan de slag te gaan met haalbare doelen.

 • Hoe je jezelf kunt trainen om discipline en doorzettingsvermogen te ontwikkelen waardoor je consistent actie blijft ondernemen en week na week gemotiveerd blijft.

 • Hoe je kunt omgaan met tegenslagen, de ‘alles of niets’ mindset en zwart wit denken waardoor deze voor je gaan werken in plaats van tegen je.

Na het volgen van het Word Fit Addict programma kom je lekker in je vel waardoor je weer volledig jezelf kunt zijn. Je ervaart meer rust in jouw mindset, voeding en beweging. Jouw leefstijl kost je niet langer energie, maar gééft energie. Hierdoor ben je in staat om alles uit het leven te halen en al jouw dromen en doelen na te streven.

Ik help je met mijn unieke ‘4 The Win’ Methode

4thewin

Reviews:

Wat een geweldig programma is dit! Ik zou hem zeker aanraden. Ik was al druk bezig met afvallen maar dit programma heeft me geholpen om de laatste paar kilo’s af te vallen. Ik heb nu een betere band gecreëerd met eten en dit voelt heel fijn. Niet meer de hele dag denken over wanneer en wat moet ik straks gaan eten.
 
Alles is nu zo veel meer in balans. Dit gun ik echt iedereen. Het programma is heel overzichtelijk en duidelijk. Van opdrachten, informatie en video’s alles sluit heel erg mooi op elkaar aan. Je hebt alle tijd en ruimte om het op je eigen manier te volgen. Dit programma is heel waardevol voor mij geweest.
Wilma Vink
Jeetje wat een reis!! Ik ken mezelf bijna niet meer terug op het gebied van (gezonde) keuzes maken. Ik ben veel bewuster geworden en denk beter na over de keuzes die ik maak. Niet alleen op het gebied van voeding en sport maar ook over wat goed voor mij is qua ontspanning en grenzen aangeven. Wat voelt goed en wat niet. Bewust luisteren naar mijn lichaam, wat heeft het nodig en wat niet. Want als het niet goed met mij gaat dan heeft dat indirect gevolgen voor de mensen om mij heen.
 
En als kers op de taart bijna 8 kilo afgevallen! Ik voel mij prettiger in mijn lichaam, mooier als ik in de spiegel kijk en mijn zelfvertrouwen is terug en dat is misschien nog wel het mooiste cadeau. Louella bedankt dat je dit mooie programma hebt ontwikkeld en ik hoop dat er nog een hele hoop mensen de kans grijpen om mee te doen. Het heeft mijn leven in ieder geval verrijkt op vele vlakken.
Rasoula Van Vliet

Voordat ik aan het programma begon was ik best obsessief bezig met eten. Het gevoel hebbende dat ik geen ‘lekkere’ dingen mocht eten en ik mezelf constant moest beperken. Ik wilde ook graag wat afvallen maar een duurzame manier kon ik gewoon niet vinden hiervoor. Na drie maanden sta ik er echt wel anders in. Ik besef me dat duurzaamheid belangrijk is!

Dit programma staat vol met waardevolle informatie over het creëren van een gezonde levensstijl. Als je niet weet waar je moet beginnen is dit programma de perfecte match. Louella legt alles duidelijk uit en je wordt stap voor stap meegenomen door de verschillende modules. Een echte aanrader voor iedereen die zijn levensstijl wil veranderen!

Tessa Buitenhuis
Ik merk meer acceptatie naar mezelf qua leefstijl verandering. Het hoeft niet meteen perfect want dit is een levensstijl en geen afvalrace. Ik ben 5 kg afgevallen, maar het mooiste resultaat is dat ik dus nu gewoon verder ga en er niet mee zit dat het meer had kunnen zijn. Ik vind het werkboek ook echt een leuke aanvulling. De opdrachten zijn afwisselend wat het echt leuk maakt om aan te werken. En ik heb ook het gevoel dat ik het over een paar maand als ik een dip heb ik het gewoon weer kan herhalen zonder dat het saai wordt.
Kaline Terveer

Word Fit Addict

339,-
Nieuwe ronde januari 2022 | Aantal deelnemers is gelimiteerd!

 • Toegang tot de online omgeving
 • Toegang tot de community
 • 12 weken – 4 modules – 17 lessen
 • 3 uur aan videolessen
 • Digitale variant van het werkboek
 • Toegang tot het online programma en de community zolang deze bestaat

BONUS 1: App waarmee je overal toegang tot het programma hebt
BONUS 2: Fysiek werkboek (92 pagina’s) in hoge kwaliteit, thuisgestuurd
BONUS 3: Waardevolle extra bonus les over zelfliefde + 30 min. video

Samengevat:

Programma overzicht

12 weken – 4 modules
Na het volgen van dit 12-weekse programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw eigen gezonde leefstijl te ontwikkelen. Je ervaart een fitter en gezonder lichaam, een fijne balans en je kunt weer volledig jezelf zijn. Dit is de fundering voor jouw leven en alles waar je van droomt. We starten rustig op, beginnen bij de basis en van hieruit bouwen we langzaam uit naar de grotere stappen.

Life changing kennis
Ik geef je alle kennis die je nodig hebt om jouw doel te laten slagen. Dit deel ik met je in tekst, video, visuals, werkbladen en het fysieke werkboek zodat alles goed te begrijpen is en je er eenvoudig mee aan de slag kunt. Door mijn 7 jaar als ervaringsdeskundige en mijn kennis als Gewichtsconsulente weet ik als geen ander waar ik over praat. Zo beschik je altijd over de juiste (no-nonsense) evidence based informatie.

Online
Alle content is te volgen in een fijne online omgeving én in de aanvullende app. Geen gedoe met dagen, tijden of afspraken: jij bepaalt waar en wanneer je alles wilt bekijken.

Community
Stok achter de deur nodig? I got you covered. In de besloten community vind je mensen zoals jij die ook bezig zijn met het programma. Gelijkgestemden waar je steun, support en misschien zelfs vriendschappen uit kunt halen. Zo wordt het nog makkelijker om je doelen te behalen!

Werkbladen
Je hebt niets aan kennis zonder actie. Daarom heb ik een werkboek ontwikkeld met concrete opdrachten. Je ontvangt deze digitaal en fysiek, om er zeker van te zijn dat je overgaat tot actie, concrete stappen onderneemt en simpelweg gaat doen.

FAQ:

Is het programma alleen voor als je wilt afvallen?2021-06-11T18:53:15+00:00

Word Fit Addict richt zich op het opbouwen van een compleet nieuwe gezondere leefstijl, wat afvallen mogelijk maakt. De voorbeelden zijn gericht op het afvallen, maar omdat de focus op gedragsverandering ligt, is het veel breder in te zetten. Dit maakt de methode ook geschikt voor wanneer je bijvoorbeeld lekkerder in je vel wilt komen, jouw relatie met voeding wilt verbeteren en/of balans wilt vinden.

Hoe lang behoud ik toegang tot het programma?2021-01-25T13:40:05+00:00

Zolang het programma bestaat, behoud je toegang tot alle lessen en de community. Dus ook als de 12 weken voorbij zijn, kan je nog steeds aan de slag met de modules en ideeën uitwisselen met de mede deelnemers in de community! #stokachterdedeur

Wat als ik niet iedere week de content kan bijhouden, mis ik dan iets?2020-12-28T08:43:44+00:00

Dat is geen probleem. Er staan 12 weken voor, maar alle modules en lessen staan altijd ‘open’ dus je kunt het alsnog op je eigen tempo volgen.

Kan ik ook zonder computer meedoen en het via mijn mobiel of tablet volgen?2020-12-28T08:46:27+00:00

Zeker. Het platform is overal beschikbaar en er zit zelfs een handige app bij die je kunt downloaden. Dus of je nou via computer, mobiel of tablet wilt werken; doe wat bij jou past!

Hoeveel kost het programma?2021-09-18T11:48:21+00:00

Het programma kost 339 euro en dit is inclusief btw. Dus geen extra kosten achteraf, dit is het.

Ik ben de komende tijd niet altijd beschikbaar, kan ik dan wel meedoen?2020-12-28T08:51:30+00:00

Geeft niks! Je krijgt direct toegang tot alle modules en deze toegang behoud je. Dus je kunt eraan werken wanneer je wilt.

Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?2020-12-28T08:56:02+00:00

Houd rekening met zo’n 2 uur per week om de content in je op te nemen en de opdrachten uit te voeren. Echter gaat het ontwikkelen van een leefstijl gepaard met heel veel doen, dus hoe meer tijd en energie je investeert, hoe beter jouw resultaten zullen zijn.

Betaal ik voor een besloten Facebook- of Instagram groep?2020-12-28T08:58:58+00:00

Absoluut niet. Ik vind het heel belangrijk dat je kunt werken op een platform waarin je niet wordt afgeleid, zodat al jouw aandacht gaat naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt dus op een besloten omgeving, los van social media.

Hoe werkt het programma?2020-12-28T09:04:32+00:00

Na het volgen van het Word Fit Addict programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw eigen gezonde leefstijl te ontwikkelen. Je ervaart een fitter en gezonder lichaam, een fijne balans en je kunt weer volledig jezelf zijn. Ik help je aan de hand van mijn unieke werkwijze ‘4 The Win.’ De modules zijn opgebouwd uit willen, weten, werken en winnen. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je toegang tot de besloten omgeving en alle modules. Daarnaast kan je direct aan de slag binnen de community waarin je met gelijkgestemden kunt connecten. Zo heb je altijd een stok achter de deur, kan je je ervaringen kwijt, je overwinningen delen en natuurlijk om hulp vragen.

Krijg nu toegang tot het programma.

Ontdek hoe je in 12 weken een gezonde leefstijl opbouwt die zorgt voor een fit lichaam, een relaxte mindset, balans en zelfvertrouwen.

Direct toegang >
Go to Top